INSCHRIJVING SEIZOEN 2019-2020

Lees meer

Het huidige voetbalseizoen is nog niet helemaal ten einde en we moeten reeds starten met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

Om het bedrag te weten die u dient te betalen dan kunt u dit vinden onder deze link.

Op deze link kunt u nog eens de uitnodigingsbrief vinden met daarin meer uitleg.

Jeugdfeest 08 juni 2019

Lees meer

Beste KFC’ers,

Het seizoen 2018-2019 zit er bijna op. Naar jaarlijkse traditie sluiten we dit af met het jeugdfeest. 

Dit jaar hebben we gekozen voor ‘warme beenham op de grill’ ; aangevuld met patatjes/pasta’s en een groentebuffet.

Natuurlijk starten we met een aperitief, aangeboden door KFC en daarbij krijgen jullie enkele aperitiefhapjes , klaargemaakt op de grill.

Voor de ‘vegetariërs’ zal er een veggiegerecht in plaats van beenham voorzien zijn. Aan te geven op de online inschrijving in voorziene vakje. Na de maaltijd kan je nagenieten met een streekbiertje of een glaasje wijn , of ...

Voor de ‘chauffeurs’ die gratis eten, zal er op de online inschrijving eveneens een in te vullen vakje voorzien zijn . 

Klik hier om in te schrijven voor het jeugdfeest

KFC JEUGDWERKING ZOEK TEAM PETER & METER

Lees meer

Voor het seizoen 2018 - 2019 is de KFC jeugdwerking op zoek naar KFC teambuddy's.  Dit zijn ouders, oma's & opa's, supporters die onze KFC jeugdspelers centraal en vooral in de kijker willen zetten.

Misschien bent u elk weekend wel op post bij de wedstrijden van uw zoon/dochter, misschien volgt u af en toe eens een training, misschien wilt u de KFC spelers wel eens wat meer in de aandacht brengen, misschien kan u op wedstrijddagen wel eens een doel helpen klaarzetten, misschien ben je specialist in het organiseren van eindeseizoensactiviteiten, misschien zorg je af en toe voor wat fruit en groenten voor de spelers, misschien heb je nieuwe ideeën om het team van je zoon/dochter wat meer in de kijker te zetten en de jeugdwerking te optimaliseren, misschien wil je de KFC coach wat helpen op wedstrijddagen, misschien ben je supporter nr 1, ... ?

Onze KFC jeugdwerking apprecieert je binding en wenst dit ook graag te onderstrepen met het teambuddyschap van het team van je zoon / dochter.  Per team kunnen gerust meerdere teambuddy's actief zijn.  Laat u niet afschrikken, ... het teambuddyschap behelst geen vergaderingen en verplichte engagementen, ... gewoon de KFC speler centraal zetten.  We bieden u als tegenprestatie een leuke attentie, een overlegforum en we bezorgen u graag gratis een KFC uitrusting.

De spelers hebben u echt nodig en als voetbalvereninging appreciëren we uw inbreng en suggesties ten volle.

Hebt u interesse om teambuddy te worden, neem dan contact op met jeugdverantwoordelijke Tom Vandenbussche via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je niet afschrikken, ... het team met de meeste KFC teambuddy's krijgt nog een leuke teamverrassing !

In naam van de KFC spelers en het KFC jeugdbestuur, ... hartelijk dank !

© KFC Poperinge | Ontwerp Web-ITC